Zen-Ga online

Vad är Zen-Ga?

ZenGa är utformad för att stimulera fascia systemet och samtidigt bygga upp styrka, uthållighet samt stabilitet.

Zen- Ga är en unik träningsmodalitet som omfattar en blandning av pilates, yoga, kampsport, dans och meditation till en serie rörelser. Andetaget betonas vilket därmed stärker kropp och själ. Med hjälp av utrustning som till exempel bollar, theraband med mera blir träningen både lek- och kraftfull med betoning på smidiga övergångar, koncentration på rörelsens avsikt samt fokusering på de personliga fysiska effekterna på rörelser och andning. Zen-Ga är en träningsform som sträcker sig utöver själva träningsupplevelsen.

”Du odlar en större känsla av fysisk medvetenhet”.

+ 46(0) 703 184 677, halsotanken@gmail.com

Att kunna röra sig ger frihet!

För mer information: https://www.merrithew.com/about/brands/zenga

Publicerad av Hälsotanken M&M AB

Rätt träning, bra mat och hälsosamma tankar förebygger ohälsa samt underlättar rehabilitering efter skada och sjukdom. Jag är utbildad och legitimerad fysioterapeut (Uppsala Universitet, Sverige), certifierad pilatesinstruktör (Boston, USA) och kostrådgivare (Umeå, Sverige) samt har ytterligare kompetenser inom såväl sjukvård som friskvård. Jag har 35 år yrkeserfarenhet inom hälso- och sjukvårdsarbete. I min nuvarande arbetssituation arbetar jag dels via mitt företag Hälsotanken med både preventiva och förebyggande åtgärder kring hälsa och sjukdom samt med rehabilitering, olika former av träning samt kostrådgivning online, både på individuell basis och i grupp. Under nuvarande pandemi känner jag stor tillfredsställelse att också kunna bidra med min kompetens och arbetsinsatser som sjuksköterska vid sjukvårdsrådgivningen i Uppsala. För mer information besök: www.halso-tanken.se eller kontakta mig på: halsotanken@gmail.com Betalning sker via kort, Klarna eller faktura. Monica Söderström driver företaget Hälsotanken M&M AB. Monica är legitimerad fysioterapeut, pilatesinstruktör kostrådgivare samt har ytterligare kompetenser inom såväl sjukvård som friskvård. Behandling och träning erbjuds nu är online och både på individuell basis och i grupp. För mer information: halsotanken@gmail.com, + 46 703 184 677 Betalning sker via Klarna eller faktura. Funktion med rörelser och nutrition!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: