Fysioterapi- online

Omfattar: samtal, undersökning, analys, och övningar, planering samt återkoppling. Vid långvarig smärtproblematik har våra vanor och kosten betydelse. Detta kan behöva korrigeras för att minska smärta och obehag. Jag tillhandahåller förmånliga program för detta.

Samtalet mellan oss är viktigt och jag kommer lyssna noga på din berättelse. Därefter kan vi tillsammans med min expertis föra ett resonemang om din skada eller besvär.  Vi kommer tillsammans att skapa en rehabiliteringsplan som ska fungera på ett sätt som passar för dig. Dina förväntningar och önskan är viktiga delar som vi måste plocka fram. Detta för att du ska återfå en så god hälsa som möjligt.

För att uppnå så god hälsa som möjligt är min ambition är att du ska få bra kunskap om- och förståelse för hur din kropp och dess olika system fungerar. Du kommer därmed på ett tydligare sätt se samspelet mellan ditt vardagsbeteende eller ditt idrottande inklusive livsstil påverkar dig. Det är då nya vanor och ett nytt rörelsebeteende att läras in och som läker.

Målen är alltid individuella. Gemensamt och grundläggande är att åstadkomma en bestående förändring, där du lär dig lyssna till- och förstå din kropps signaler, hitta rätt träningsnivå och därigenom visa dig själv respekt.

”Att kunna röra sig ger frihet!”

STOTT PILATES®

Publicerad av Hälsotanken M&M AB

Rätt träning, bra mat och hälsosamma tankar förebygger ohälsa samt underlättar rehabilitering efter skada och sjukdom. Jag är utbildad och legitimerad fysioterapeut (Uppsala Universitet, Sverige), certifierad pilatesinstruktör (Boston, USA) och kostrådgivare (Umeå, Sverige) samt har ytterligare kompetenser inom såväl sjukvård som friskvård. Jag har 35 år yrkeserfarenhet inom hälso- och sjukvårdsarbete. I min nuvarande arbetssituation arbetar jag dels via mitt företag Hälsotanken med både preventiva och förebyggande åtgärder kring hälsa och sjukdom samt med rehabilitering, olika former av träning samt kostrådgivning online, både på individuell basis och i grupp. Under nuvarande pandemi känner jag stor tillfredsställelse att också kunna bidra med min kompetens och arbetsinsatser som sjuksköterska vid sjukvårdsrådgivningen i Uppsala. För mer information besök: www.halso-tanken.se eller kontakta mig på: halsotanken@gmail.com Betalning sker via kort, Klarna eller faktura. Monica Söderström driver företaget Hälsotanken M&M AB. Monica är legitimerad fysioterapeut, pilatesinstruktör kostrådgivare samt har ytterligare kompetenser inom såväl sjukvård som friskvård. Behandling och träning erbjuds nu är online och både på individuell basis och i grupp. För mer information: halsotanken@gmail.com, + 46 703 184 677 Betalning sker via Klarna eller faktura. Funktion med rörelser och nutrition!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: