Funktion med nutrition!

Vad gör en kostrådgivare?

En kostrådgivare coachar, inspirerar och på olika sätt hjälper människor till ett bättre, mer hälsosamt, liv. En kostrådgivare arbetar med hälsovägledning genom att tillsammans med dig sätta upp mål (stora som små) för att skapa förändringar som ska leda till att du mår bättre. En kostrådgivare behöver ha djupa kunskaper och insikter inom områden nutrition och näringslära, träning, motion och hälsa.

” Bra mat är basen för ett friskare liv”

En förbättrad kosthållning som kombineras med fysisk aktivitet ökar ditt välbefinnande på fler än ett sätt. Forskning visar också att motion gör det lättare att bibehålla sin viktnedgång på lång sikt. Träning kan även göra att motivationen för att lägga om kosten blir starkare och dessutom få sötsuget att minska. Faktum är att vi får samma belöning i hjärnan av att vara fysiskt aktiva som av att äta sötsaker.

Slutsats. Kost och träning borde gå hand i hand. 

”Gör inte maten till en religion. Det är din kropp som behöver näring.”

Publicerad av Hälsotanken M&M AB

Rätt träning, bra mat och hälsosamma tankar förebygger ohälsa samt underlättar rehabilitering efter skada och sjukdom. Jag är utbildad och legitimerad fysioterapeut (Uppsala Universitet, Sverige), certifierad pilatesinstruktör (Boston, USA) och kostrådgivare (Umeå, Sverige) samt har ytterligare kompetenser inom såväl sjukvård som friskvård. Jag har 35 år yrkeserfarenhet inom hälso- och sjukvårdsarbete. I min nuvarande arbetssituation arbetar jag dels via mitt företag Hälsotanken med både preventiva och förebyggande åtgärder kring hälsa och sjukdom samt med rehabilitering, olika former av träning samt kostrådgivning online, både på individuell basis och i grupp. Under nuvarande pandemi känner jag stor tillfredsställelse att också kunna bidra med min kompetens och arbetsinsatser som sjuksköterska vid sjukvårdsrådgivningen i Uppsala. För mer information besök: www.halso-tanken.se eller kontakta mig på: halsotanken@gmail.com Betalning sker via kort, Klarna eller faktura. Monica Söderström driver företaget Hälsotanken M&M AB. Monica är legitimerad fysioterapeut, pilatesinstruktör kostrådgivare samt har ytterligare kompetenser inom såväl sjukvård som friskvård. Behandling och träning erbjuds nu är online och både på individuell basis och i grupp. För mer information: halsotanken@gmail.com, + 46 703 184 677 Betalning sker via Klarna eller faktura. Funktion med rörelser och nutrition!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: